annawibergs

Vecka 39, 8 dagar kvar

Familjelivet Permalink0
Tiden har verkligen gått fort nu är det endast 8 dagar kvar till BF, tänk nästa vecka är jag beräknad. Det känns skönt att det är så nära för vi är fullt redo att bli föräldrar.
Jag var hos barnmorskan förra Torsdagen och då tog vi massa prover igen då jag hade haft en del förvärkar, alla prover visade bra resultat så det kändes skönt. Magmåttet hade minskat till SF 34 så lillkillen ligger väldigt väldigt långt ner nu och är redo att komma, han ska bara vilja det också. Jag ska igentligen dit den 20 April nästa gång, dagen efter BF om han inte kommit men min barnmorska ville boka in mig en extra tid denna vecka och kontrollera magmåttet yttligare för att hålla koll på oss. Jag hade massa förvärkar i helgen men som i Måndags avtog och har inte kommit så mycket sen dess. Det jobbigaste är nog när den smärtan kommer och sen avtar det bara för att inte hända någonting.
Men nu har jag mera tid på mig att fixa hemma, tvätta alla barnkläder och läsa på yttligare om förlossningen. Idag kommer även våran andra leverans ifrån mathem, så jäkla skönt att slippa handla och springa i våra fyra trappor, bästa lösningen och en exakt tidpunkt får man även.
 
Vi har även pratat om föräldraledigheten och jag blir ledig till September/Oktober därefter så kommer Dennis vara ledig 3 dagar i veckan och jag två dagar i veckan, på så sätt så får vi en bra inkomst och barnet får tillgång till båda sina föräldrar och vi kommer att skola in Augusti 2019. 
 
 
Till top