annawibergs

Advent närmar sig med stormsteg

Familjelivet Permalink0
Redan förra helgen så började jag bära ner alla lådor för att julpynta, har ju hållt mig sedan i Januari så tyckte att det var dags nu. Är mycket som ska fixas och saker som inte fungerar så tar ändå tid att fixa det, Rom byggdes inte på en dag. Vi har fått upp gardiner i matrummet o köket och alla tomtar. Men skulle så gärna vilja få upp girlanger överallt för då får man in skogskänslan lite och det skulle vara så mysigt. Så tänkte ordna det i veckan.
 
I Fredags så var Liam hos sin Farmor & Farfar och sov över och hade det toppenbra som alltid. Vi hämtade honom på Lördagen för att åka in till Gamla Stan på Julmarknaden och det var så mycket folk, men vi hade ingen brådska så det gick bra. Vi köpte lite korv, senap, brända mandlar drack glögg m.m 
 
Sen åkte vi hemåt och hade en lugn kväll hemma och satt på inglasade altanen och tog ett glas, riktigt  mysigt var det. Idag vankas det födelsedagskalas för Liam´s faster som fyller 23 år så vi ska dit och fira henne strax. Ska bli så mysigt att få avsluta helgen på bästa sätt med kalas och träffa alla i Dennis familj :) 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Till top