annawibergs

Påsken

Familjelivet Permalink0
Nu har vi landat tillbaka hemma ifrån Blåkulla. I Torsdags åkte vi till Värmland till pappa & Pia och på Fredagen kom även Malin & Erik. Vi har haft supermysiga dagar då vi njutit av det fina vädret, sällskapet. Vi har även varit i Karlstad på besök och letat påskägg för fullt hemma. Liam fick en Mercedes ifrån morfar för min pappa har alltid velat köpa en :D hehe
 
Pappa och Pia var så glada att vi alla kom och för att få träffa Liam igen, i Liams påskägg så fick han en bil av oss en snygg AIK tröja av morfar o Pia och en jacka av malin och Erik. 
 
Vi åkte hem redan igår då min mamma har spräckt sin knäskål på påskafton så hon opererades igår och idag ska vi åka och besöka henne på Danderyd och hjälpa till så mycket vi kan. 
 
Jag är även tillbaka med att börja att jobba igen och det känns så himla härligt, samt att Dennis nu får känna på hur det är att vara hemma och det går väldigt bra. Det som har varit jobbigast har varit sömnen för Liam då han hela tiden viljat samsova med oss men vi väcker varandra typ tio gånger per natt och han sparkar mig ständigt när vi sover och börjar dra mig i håret på skoj. Så nä igår började kampen med att lära han att sova i egen säng och det gäller bara att ha bestämt sig till 100% så går det. Fick kämpa i 30 min med nattningen men efter det så sov han hela natten! Så härligt, var bara jag som vaknade vid 03:00 av ren vana och inte lyckades somna om riktigt. Men är riktigt stolt. Får förvänta mig ändå det värsta i några nätter så blir det nog lättare än vad man tror :) 
 
Liam har växt massa, kläderna har han nu precis gått upp till storlek 86 och vi använder inte body längre heller då det är så mycket knappar och gör så att blöjan sitter åt för mycket. Vi har även inhandlat hans första skor Kavat i storlek 21,22 så nu är det bara att börja traska :D Om en vecka blir lillkillen 1 år, det är sjukt vad detta år har gått fort :) Bästa året i våra liv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Till top