annawibergs

Vecka 37

Familjelivet Permalink0
Har insett att jag är ganska dålig på att uppdatera om vad som händer och sker, mest beror det på tröttheten att jag helt enkelt inte har någon energi alls nu i slutet. Så därför kommer det alltid massa osammanhängande bilder som i detta inlägg. Detta är iallafall ifrån denna vecka 37 som vi är inne i.
 
I Fredags så var jag med jobbet Alcro Pro Center och vi var oss käkade tre rätters på Söder, så kul att få träffa alla fast jag bara varit mammaledig i två veckor så känns det som att man har missat massor. Efter middagen så hämtade Dennis mig så jag slapp åka kommunalt hem på kvällen.
Sen har jag varit och sett Spånga Dam spela fotbollsmatch i det strålande fina Lördagsvädret där de dessutom tog en vinst med 1-0 mot Nacka.
Sen har jag bara tagit det lugnt och påskfixat lite hemma, än sålänge har påskriset fått vara ifred ifrån våra 2 katter, vilket jag aldrig trott. Vem vet kanske blir julgran även i vinter.
Lunch idag med Joanna på Mexicano i Barkarby, toppenälskar den resturangen så jädra god mat. Efter det kom Dennis mamma över med ett gosedjur till bebis och en stor skål med påskgodis, jag trodde först att det var försäljare som ringde på så jag vågade inte öppna dörren, haha.
 
Magen växer som bara den, och ryggen värker mer och mer. På eftermiddag/kvällarna har jag även börjat få förvärkar, vilket inte är så himla kul men det är även ett gott tecken på att kroppen förbereder sig för förlossningen. Andningen är extremt jobbig samt nästäppan. Alla frågar mig om jag är rädd för förlossningen, och det är jag faktiskt inte. Jag tycker att det ska bli så sjukt spännande och häftigt och jag bara längtar efter att bli av med alla besvären som kom med graviditeten. Klart att det kommer göra svinont, men det är det verkligen värt så ser mest fram imot det!
 
 
 
Till top