annawibergs

Vecka 36

Familjelivet Permalink0
Nu är det slutet på denna graviditet och sista månaden återstår och det känns som att September har 1267 dagar. Men efter att ha blivit gravid efter två änglabarn så är jag otroligt tacksam och jag hoppas att allt går som det ska hela vägen nu. Nu går jag hemma och vilar mig för det mesta och springer efter Liam när han inte går på förskolan. Jag känner att sammandragningarna har blivit alltmer kraftigare dag för dag och halsbrännan har kommit även. Men det som har varit jobbigast är nog andningen och min puls är väldigt hög efter kontroller hos barnmorskan. Nu är jag uppe 3-4 gånger per natt och Liam tar morgon 06:30 varje dag men jag är glad att han iallafall sover bra så att han orkar med dagarna. 
 
Något namn har vi ännu inte kommit fram till men det är ingen brådska, jag är säker på att vi kommer att hitta ett namn som passar vår son utmärkt. Det som är kvar nu är att hitta ett babyskydd med bas som ska passa på en bugaboo donkey duo barnvagn som vi tänkte hitta begagnad. Men det får vi ta lite eftersom då orken absolut inte finns. 
 
Det som känns spännande är att jag ska föda på Akademiska i Uppsala då vi tillhör Uppsala Län. Var fullt på de sjukhusen som vi ville ha i Stockholm, så det är bara att ta sig till Uppsala när det är dags. Är säker på att de är super duktiga där då vi har hört så mycket gott om dom. 
 
Liam har bytt förskola och går nu på Viby Förskola med gångavstånd. Han trivs jättebra och det är så kul att se han utvecklas varje dag.
 
I helgen ser vi fram imot att fira Ronja, Dennis syster som fyller 25år och träffa hans familj. Men nu ska jag försöka vila och läsa på lite om förlossningen som väntar inom kort. 
 
 
 
 
Till top