annawibergs

Tuffa dagar

Familjelivet Permalink0
Oj var det kan hända mycket saker på en gång inte bara positiva tyvärr. Det mest tråkiga är att vi har blivit tvugna att lämna ifrån oss Bacardi & Cesar till en barnfamilj i Västerås då min allergi mot katter vart värre o värre och det var mycket saker som gjorde att det inte fungerade. Men de har det jättebra nu och saknaden kommer alltid finnas. Det var ju som två familjemedlemmar så det var oerhört tufft för oss men att veta att de har det bra lyfter ändå stenen ifrån hjärtat. 
 
Det andra är att jag troligtvis har blivit gluten, gjorde massa prover på vårdcentralen och de hade hittat spår av antikroppar mot gluten i mig. Så fick komma till en mottagning i stan där de sa att jag med 99% hade fått sjukdomen gluten som de kallade det. Men det ska självklart fastställas, så på Tisdag den 25 September så ska jag få en slang ner igenom halsen så tar de prover på mig, kommer absolut be om lungande för den kräkreflexen vill jag inte uppleva i 3-4 minuter. Jag hoppas verkligen att de har sett fel på allt och att det bara var en inflammation under sommaren. Vill absolut inte behöva vara med om det. Har redan astma och allergi och toppen av isberget så kanske man är gluten, så håll alla tummar och tår att jag slipper det.
 
Nu till lite positiva saker är att jag idag för första gången var med på mammaträning med Liam. Var cirka 10 andra mammor och en pappa där med sina barn, så låg de på en filt bredvid. Gick faktiskt superbra och var riktigt tufft pass så lär känna träningsvärken imorgon med alla trappor.
 
För några dagar sedan så fick jag även paket ifrån Frankrike där min moster och mina kusiner bor i Nice. De skickade jätte söta kläder till Liam i större storlekar, vart superglad. Man kan behöva piggas upp ibland. Nu ska jag fortsätta kolla på Wahlgrens värld då jag missat de senaste avsnitten. Har börjat införa sovrutin på Liam vilket gör att jag får lite mer tid för att städa, laga mat och ge mig själv lite egen tid. 
 
(Kläder ifrån min moster, superfina!)
 
(Liam i sin gåbil ifrån Angelica, väldigt populär!)
 
(Lillprinsen fick smaka katrinplommon, så Dennis får byta nästa blöja!)
 
Till top