annawibergs

Tvåbarnschocken

Familjelivet Permalink0
Den 29 September föddes Philip på Akademiska i Uppsala, allting gick väldigt fort hann inte med nån bedövning men så kan det vara. Amningen vägrade jag ge upp så den kom igång direkt denna gång och jag ammade i 4 månader innan jag bestämde mig för att för min del så räckte det så nu är det ersättning åter, det är verkligen någonting som jag trivs med :) 
 
Liam är så glad att få vara storebror och han blir även 3 år i April, vart tar tiden vägen?
 
Philip blir hela 6 månader idag, han föddes på samma dag som sin farmor. Kommer bli kul med dubbelkalas i framtiden, i vår familj så älskar vi kalas och vi tycker verkligen att det är något som ska firas. Jag och min tvilling fyllde även 30 år i Februari och vi hade ingen möjlighet att fira oss på grund av Corona det var ju inte alls så som vi hade tänkt eller ville ha det, men man har dessvärre inget val när världen ser ut som den gör. 
 
Detta är nu min sista mammaledighet för vi känner att det räcker med två barn, vi vill kunna ge dom all tid och kärlek som vi har och samtidigt ha kvar orken. Det har varit svårt att hitta rutiner med två barn i olika åldrar. Ibland blir det som det blir. Men nu känner jag att vi verkligen börjar få kläm på det. När jag var mammaledig med Liam så åkte jag och var verkligen överallt och det vart nästan lite stressigt så denna ledighet ska jag bara njuta och koppla av och ta vara på tiden. Tänk vad fort tiden går ändå.
 
 
 
Till top