annawibergs

Augusti

Familjelivet Permalink0
Nu har Dennis haft sin semester på två veckor vi har vart i Vallentuna och Danne och Ewa där även Dennis har hjälpt till med deras tomt så de har fått större parkering så nu får det plats massor med bilar där var jätte fint. Var även där igår på 9-års kalas då Matilda fyllde år. Så fint allt var fixat, så de vart en heldag/kväll.
 
Idag var Dennis för bakis för att åka o hälsa på alla i Bålsta, så jag och Liam tog oss en tur dit och träffade farmor, farfar, fastrar, gammelmorfar och gammelmormor samt respektive. Vi välkomnade även hem Ronja som har varit ute och rest i Nya Zeeland och Australien i tre månader. Det visades massa bilder därifrån med helt fantastiska vyer och kan säga att Nya Zeeland är ett land som jag alltid viljat åka till och få uppleva. Sen åkte vi till Bilverkstaden och mötte pappa och lämnade in min bil då de ska byta kamremmen på den och fixa backspegeln, never ending story känns det som.
 
Har även i dagarna varit och shoppat lite växter och lite krimkrans så jag ska trivas bättre i lägenheten och göra den lite mera hemtrevlig. Imorgon börjar Dennis jobba igen och då får vi se vad vi hittar på för äventyr.
 
Vi har även beställt inbjudningskorten till Liams namngivning, men då våra familjer redan är så himla stora så bjuder vi endast närmsta släkt och familj och inte så många vänner. Det får bli större när vi själva fyller år och det Liams 1-års kalas senare.  Vill även passa på och säga Grattis till min syster Malin och hennes kille Erik som köpte radhus igår med inflytt 14 September, Stort Grattis!! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top