annawibergs

Medley badhus

Familjelivet #barnvagn, #bebis, #familjeliv, #medley #badhus #november #plaska #mammaledig #barnstol #aktivitet Permalink0
Idag var det dags för Liam´s 6 månaders kontroll fast han är 6,5 månad då jag var tvungen att avboka den tidigare tiden. Vi fick träffa en läkare som tittar så att han växer som han ska samt hur utveckligen går. Allt såg bra ut enligt henne och hans vikt var 9,2 kg och var 71 cm lång, han växer ju så det knakar. Vi har börjat med gröt morgon och kväll och lunch vanlig barnmat och mellis på eftermiddagen och lite tillskottsnäring 3 mål om dagen. Han hade planat ut lite i sin viktkurva men det var för att han börjar bli aktiv, jätte skönt tycker jag som måste bära han upp för 7 trappor varje dag. 
 
Efter läkarbesöket så åkte vi till Medley Järfällabadet och träffade mamma och min syster som var lediga. Jag var lite orolig innan hur det skulle gå att ta med en bebis till ett badhus då det känns så rörigt. Men det fanns ju barnstolar i omklädningsrummet,duschen,badhallen samt fiket så det gick så himla bra allting. Liam älskade att bada och det gjorde vi andra med. Så vart en härlig dag med mycket bus. Sen tog vi en lunch på texmex och en långpromenad efter och gissa om vi vart trötta efter det. Kommer definitivt åka många flera gånger och bada med Liam det var supermysigt och en bra aktivitet.
 
 
 
Till top